ETT BÄTTRE HÅLLBARHETSARBETE

Vi vill hjälpa företag och organisationer att förbättra sitt hållbarhetsarbete. För allas skull.

Nedan ser du första sidan av våra tips. Vi går bland annat igenom hållbarhetsrapportering, olika ramverk och strategier. För att läsa alla sidor fyller du i din kontaktinformation så skickar vi ett mail till dig med en länk där du kan läsa alla tips. Tipsen är gratis och vi hoppas att du kommer få glädje av dem.

Dina uppgifter är trygga hos oss och behandlas enligt GDPR. Har du förfrågningar om våra tjänster och önskar att vi kontaktar dig direkt, klicka här under för att fylla i ett kontaktformulär.

DET HÄR ÄR GIDÅS

GIDÅS har erfarenhet av att paketera, avgränsa och projektleda strategiskt hållbarhetsarbete. Det kan innebära att leda workshops eller hålla föreläsningar. Ofta projektleder vi klimatbokslut, hållbarhetsredovisningar och hållbarhetsrapporter vilket innefattar intressentinvolvering, väsentlighetsanalys, beräkningar av nyckeltal, analys av dessa och publicering.

Spela videoklipp

Very pedagogic, reliable and with relevant input to tackle the sustainability items, Gidås has been a key partner for the creation of our first sustainability report . Our collaboration has been productive and has raised awareness of those important topics amongst the company.

Simon Manceau 
Finance Manager
Discovery Networks Sweden

FYLL I FORMULÄR FÖR ATT LÄSA ALLA TIPS

När du fyller i formuläret får du ett mail av oss med en länk till tipsen.

VI ERBJUDER

KVALITETSGRANSKNING AV HÅLLBARHETSRAPPORTER

Vi utför granskning enligt AccountAbility-1000. Ett serie av standarder med internationellt ramverk som används av ett brett spektrum av organisationer - globala och privata företag - regeringar med mera. Vi är väl insatta i andra standarder och ramverk som SDG, GRI och GHG.

HÅLLBARHETSREDOVISNING

En hållbarhetsredovisning kan bli både komplex och detaljrik. Vi har kompetensen för att möta dessa utmaningar. Dessutom har vi viktiga samarbetspartners inom design, kommunikation och redovisning.

KOLDIOXIDINVENTERING

Vi börjar med en screening. Där tittar vi på företagets/organisationens leverantörskedjor och verksamhet. Vi samlar ihop aktivitetsdata som vi omsätter till respektive utsläpp. Vi följer GHG (Greenhouse Gas Protocol).

MED MERA

Kontakta oss så diskuterar vi vidare vad som passar era behov bäst.

KONTAKTFORMULÄR