Det här är GIDÅS

Vi är en hållbarhetsbyrå. En byrå med fokus på hållbarhet i praktiken med framtiden i sikte. Vi hjälper våra kunder att hitta rätt på den komplexa hållbarhetsagendan, kvalitetssäkra hållbarhetsdata och ta fram skräddarsydda hållbarhetsredovisningar eller rapporter. Vi tror att alla företag och organisationer vill och kan utvecklas hållbart. Vad tror du? 

Anlita en hållbarhetskonsult

Oavsett om du behöver en fullständig hållbarhetsredovisning, extra kvalitetssäkring av nyckeltal eller bara lite inspiration så hjälper vi dig. Vi har kunskap på områden som standardramverk, nya hållbarhetslagen, utsläppsberäkningar, infografik och design. Vårt mål är att vara flexibla, pålitliga och snabba i vår leverans. Vi är transparenta i vår prissättning och du bestämmer hela vägen.

Vi kan hållbarhetdata

Koldioxidutsläpp, antal anställda eller energiförbrukning är alla viktiga nyckeltal  som kan synliggöras i en hållbarhetsredovisning eller hållbarhetsrapport. Vi hjälper dig på ett enkelt och flexibelt sätt hålla reda på allt. Dessutom har vi tillgång till viktiga omräkningsfaktorer, databaser och statistik. På så vis kan vi ta fram dina viktigaste nyckeltal snabbt och effektivt. 

Vad är hållbarhet egentligen?

Hållbarhet handlar om långsiktighet och om att blicka framåt. Det handlar om goda affärer i dag och för framtiden. Hållbarhet är en kombination av budskap, känsla och handling. Tillsammans hjälper vi dig hitta rätt på den komplexa hållbarhetsagendan. Hållbarhet är också en trend om att ligga i framkant och utmana traditionella affärsmodeller.