Mindre snack och mer verkstad?

Vi menar att det är alldeles för många som säger att de ska göra något åt klimatet men i praktiken inte gör särskilt mycket. Det ändrar vi på med våra tjänster för att möjliggöra tillväxt åt våra kunder.

De som inte tar tag i hållbarhetsarbetet riskerar att förlora allt. Inte bara affärer, utan även sin position och relevans. Vi på Gidås hjälper företag att driva innovation och förändring mot en hållbar framtid.

Vi hjälper våra kunder bli spelbar på en marknad där kravet på hållbarhet ökar och
säkrar en framtid som ett ledande varumärke. Det är det vi kallar mindre snack
och mer verkstad helt enkelt.

 

Gidås är en specialistbyrå inom hållbarhetsredovisning, klimatberäkning, livscykelanalys och miljövarudeklarationer. Vår kunskap sträcker sig ändra från hållbarhetskommunikation till avancerad miljöpåverkansbedömning. Vi finns i Östersund, men vi har kunder i hela Sverige, och vi trivs bäst med fjällutsikt i vardagen. 

Våra tjänster

Vi hjälper dig med att beräkna organisationens klimatavtryck, ta fram koldioxidbudget, Livscykelanalys, Miljövarudeklarationer (EPD), rådgivning och utbildning

Några som med hjälp av oss gått från snack till verkstad

och många fler

Varför välja oss?

Enkelt

Vi vet att hållbarhet kan kännas krånglig, till och med som ett helvete ibland. Våra specialister hjälper dig navigera och hitta rätt bland standarder och lagkrav. På så sätt ser vi till att ni enkelt prioriterar rätt saker.

Kvalitet

Vi kan de flesta branscher och standarder. När redovisningskraven känns tuffa håller vi dig i handen. Våra specialister lotsar dig tryggt genom kvalitetsgranskning och oförutsedda hinder. Vi kompromissar inte med redovisningskvalitet. Det är vårt uppdrag att alltid se till att våra beräkningsmetoder är uppdaterade med en senaste kunskapen, det gör att du kan känna dig trygg med oss.

Innovation

Vi driver förändring och omställning genom innovation, så att våra kunder kan fortsätta växa mot önskvärt läge. Med våra egna digitala verktyg och innovationslösningar blir arbetet med oss kostnadseffektivt och säkert.

Några av våra doers

Anna Hagelin är en av Gidås fantastiska hållbarhetskonsluter som hjälper dig med allt från hållbarhetsredovisning, kvalitetsgranskning, EPD/LCA eller rådgivning. - Mång av våra kunder behöver en hjälpande hand i att komma igång med att mäta sina klimatavtryck. Det kan vi enkelt sätta upp i vårt verktyg Emma".

Felix Meyer är specialist inom miljövarudeklarationer och livscykelanalys. "Att lära känna sin produkt på djupet ger goda möjligheter att hitta förbättringsåtgärder i hela livscykeln. Ofta hittar vi oanad potential och kan enkelt jämföra mot andra liknande inom samma bransch för att hitta konkurrensfördelar".

Kontakta oss om du har frågor

Klimathotet är en realitet, och det påverkar inte bara vår planet utan även vår ekonomi. Med allt fler kunder som efterfrågar hållbara lösningar och produkter kan företag som inte tar tag i hållbarhetsarbetet riskera att tappa sin position på marknaden.
Kontakta oss så hjälper vi dig.

GIDÅS - en del av Dille Bolagen AB

© All rights reserved