fbpx

Boka en tid med oss

Är du nyfiken på någon av våra tjänster? Boka ett digitalt möte direkt med oss i kalenderverktyget nedan.

Boka tid med oss

Är du nyfiken på någon av våra tjänster? Boka ett digitalt möte direkt med oss i kalenderverktyget nedan.

Hej! Jag är
en av gidås
specialister.

Alexander arbetar främst med LCA och EPD, men tar sig an alla möjliga projekt som exempelvis hållbara evenemang eller hållbarhetsrapportering och CSRD. Alexander har studerat till civilingejör i hållbar energiteknik och älskar att nörda ner mig i beräkningar som kan leda till en positiv förändring, stor som liten, för vår planet! 

Därför ska
du välja oss.

Innovation

Vi driver förändring och omställning genom innovation, så att våra kunder kan fortsätta växa mot önskvärt läge. Med våra egna digitala verktyg och innovationslösningar blir arbetet med oss kostnadseffektivt och säkert.

Kvalitet

Vi kan de flesta branscher och standarder. När redovisningskraven känns tuffa håller vi dig i handen. Våra specialister lotsar dig tryggt genom kvalitetsgranskning och oförutsedda hinder. Vi kompromissar inte med redovisningskvalitet. Det är vårt uppdrag att alltid se till att våra beräkningsmetoder är uppdaterade med en senaste kunskapen, det gör att du kan känna dig trygg med oss.

Enkelt

Vi vet att hållbarhet kan kännas krånglig, till och med som ett helvete ibland. Våra specialister hjälper dig navigera och hitta rätt bland standarder och lagkrav. På så sätt ser vi till att ni enkelt prioriterar rätt saker.

Emma

Du har som kund och användare hos oss möjlighet att ta över innehållet i systemet vid en överlämning. Vårt mål är att du tryggt ska kunna fortsätta mäta och analysera hållbarhetsindikatorerna, som vi hjälpt er att identifiera.