Less talking,
more doing

Vi hjälper organisationer i den gröna omställningen

Gidås brinner för hållbarhet

Vi på Gidås brinner för hållbarhet och vill hitta de bästa lösningarna för dig och ditt företag. Tillsammans hjälper vi dig hitta rätt inom hållbarhetsredovisning, klimatrapportering och EPD/LCA.

Vi kan hållbarhetdata

Vi hjälper dig på ett enkelt och flexibelt sätt räkna ut din organisations koldioxidutsläpp. Dessutom har vi tillgång till viktiga omräkningsfaktorer, databaser och statistik. På så vis kan vi ta fram dina viktigaste nyckeltal snabbt och effektivt. 

Anlita en hållbarhetskonsult

Oavsett om du behöver en fullständig hållbarhetsredovisning, extra kvalitetssäkring av nyckeltal eller bara lite inspiration så hjälper vi dig. Vi har kunskap på områden som standardramverk, hållbarhetslagen, utsläppsberäkningar, taxonomi, EPD/LCA, infografik och design. Vårt mål är att vara flexibla och snabba i vår leverans.

Livscykelanalys och EPD

Vi hjälper dig ta fram Livscykelanalys och EPD (Environmental Product Declaration) för din produkt eller tjänst.  Vi kan jobba med de flesta standarder och PCR-ramverk (Product Category Rules) som efterfrågas eller så hjälper vi dig hitta rätt nivå. Kontakta oss så berättar vi mer. 

Team Gidås

Georg
Eriksson

Vd och
hållbarhetskonsult

Björn
Sandström

Hållbarhetskonsult 
GHG, GRI & CDP

Cajsa
Zbinden

Hållbarhetskonsult 
EPD & LCA

Felix
Meyer

Hållbarhetskonsult
EPD & LCA

Alexander
Landström

Digital
kommunikatör

Very pedagogic, reliable and with relevant input to tackle the sustainability items, Gidås has been a key partner for the creation of our first sustainability report. Our collaboration has been productive and has raised awareness of those important topics amongst the company.

Simon Manceau 
Finance Manager
Discovery Networks Sweden

News and sustainability facts