Hållbarhet - på riktigt

I flera år har vi arbetat med att ställa om företag
och organisationers arbete mot en hållbar framtid.

News and sustainability facts

Team Gidås

Georg Eriksson

Vd och hållbarhetskonsult

Matilda Berg

Hållbarhetskonsult

Björn Sandström

Hållbarhetskonsult

Alexander Landström

Digital kommunikatör

Gidås brinner för hållbarhet

Vi på Gidås brinner för hållbarhet och vill hitta de bästa lösningarna för dig och ditt företag. Tillsammans hjälper vi dig hitta rätt på den komplexa hållbarhetsagendan.

Vi kan hållbarhetdata

Koldioxidutsläpp, antal anställda eller energiförbrukning är alla viktiga nyckeltal  som kan synliggöras i en hållbarhetsredovisning eller hållbarhetsrapport. Vi hjälper dig på ett enkelt och flexibelt sätt hålla reda på allt. Dessutom har vi tillgång till viktiga omräkningsfaktorer, databaser och statistik. På så vis kan vi ta fram dina viktigaste nyckeltal snabbt och effektivt. 

Anlita en hållbarhetskonsult

Oavsett om du behöver en fullständig hållbarhetsredovisning, extra kvalitetssäkring av nyckeltal eller bara lite inspiration så hjälper vi dig. Vi har kunskap på områden som standardramverk, hållbarhetslagen, utsläppsberäkningar, taxonomi, infografik och design. Vårt mål är att vara flexibla, pålitliga och snabba i vår leverans. Vi är transparenta i vår prissättning och du bestämmer hela vägen.

Very pedagogic, reliable and with relevant input to tackle the sustainability items, Gidås has been a key partner for the creation of our first sustainability report. Our collaboration has been productive and has raised awareness of those important topics amongst the company.

Simon Manceau 
Finance Manager
Discovery Networks Sweden